Mėlynojo pelėsio sūris BLUE STILTON PDO RESERVE, brandintas mažiausiai 63 d.
Mėlynojo pelėsio sūris BLUE STILTON PDO RESERVE, brandintas mažiausiai 63 d.
Mėlynojo pelėsio sūris BLUE STILTON PDO RESERVE, brandintas mažiausiai 63 d.

Mėlynojo pelėsio sūris BLUE STILTON PDO RESERVE, brandintas mažiausiai 63 d.

LONG CLAWSON DAIRY
(0 atsiliepimų)

45,85 €/kg

Aprašymas:

„Long Clawson Dairy“ pasterizuoto karvių pieno mėlynojo pelėsio sūris BLUE STILTON PDO, brandintas mažiausiai 63 dienas, yra gaminamas Lesteršyre, Anglijoje. Tai daug apdovanojimų laimėjęs sūris, puikiai tinkantis ne tik šventėms, bet ir kasdieniams patiekalams pagyvinti. Tai išraiškingo skonio sūris, turi sviestinio, riešutų poskonio. Lengvai aitrus. Riebumas 56 % s. m.

Gamintojas išskirtinai rekomenduoja paragauti su dešrelėmis ir bulvių koše, tačiau sūris puikiai tinka ir vienas arba prie graikinių riešutų, krekerių, sausainių ar duonos.

Turi PDO (Protected Denomination of Origin / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, o pavadinime yra geografinę kilmę žymintis vietovardis. Visos produkto gamybos stadijos (nuo žaliavų gamybos iki perdirbimo) turi būti atliekamos toje vietovėje. Šį sūrį galima gaminti tik Notingamšyro, Derbišyro ir Lesteršyro grafystėse pagal nurodytą receptą.

„Long Clawson Dairy“ yra viena iš tik šešių sūrinių, gaminančių Blue Stilton.

Naudojimo instrukcija:

30–60 minučių prieš patiekiant išimti iš šaldytuvo ir palaikyti kambario temperatūroje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Jungtinė Karalystė

pasterizuotas karvių PIENAS, druska, mikrobiologinės kilmės fermentas (tinka vegetarams), bakterinės kultūros, Penicillium roqueforti.

LONG CLAWSON DAIRY
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Gurmaniškas užkandžių asorti
Gardūs sūriai, pikantiškos alyvuogės bei saldūs džemai – užkandžiai, kurie puikiai tiks įvairioms progoms. Negaiškite laiko ir vos per kelias minutes sukurkite įspūdingą atmosferą, patiekdami tarpusavyje derančius skanėstus iš ASSORTI. Štai keli žingsniai
Sūriai be gyvulinio fermento
Fermentiniai sūriai gaminami iš pieno, druskos ir fermentų. Tradiciškai fermentai yra gyvulinės kilmės. Nors vadinami šliužo fermentu, su sraigėmis ir šliužais jie nieko bendro neturi.
Sluoksniuotos tešlos tarta su kriaušėmis ir STILTON sūriu
Įsivaizduokite šiltą, traškią sluoksniuotos tešlos tartą, kurioje slypi saldžios kriaušės, aromatingas STILTON mėlynojo pelėsio sūris, lengvai sūrios PROSCIUTTO kumpio juostelės ir traškūs graikiniai riešutai – kiekvienas kąsnis sukuria nepamirštamą...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.