Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Avių pieno mėlynojo pelėsio sūris ROQUEFORT AOP, brandintas 3 mėn.

Avių pieno mėlynojo pelėsio sūris ROQUEFORT AOP, brandintas 3 mėn.

FROMI 
(0 atsiliepimų)

40,99 €/kg

Aprašymas:

„Fromi“ nepasterizuoto avių pieno mėlynojo pelėsio sūris ROQUEFORT AOP, brandintas 3 mėnesius uolų rūsiuose, yra aukštos kokybės sūris, gaminamas su specialiu pelėsiu iš ruginės duonos. Melsvai žalias pelėsis yra matomas perpjovus sūrį. Riebumas 52 % s. m.

Puikiai tinka įvairių užkandžių gamybai bei salotoms su graikiniais riešutais. Ypač skanu valgyti su duona ir šlakeliu medaus. Taip pat galite naudoti sriubų, makaronų patiekalų bei padažų gamybai.

Mėlynojo pelėsio sūris yra išgaunamas, kai gamybos metu susiformavus varškei į ją yra pridedama pelėsio Penicillium roqueforti. Sūriui besibrandinant jis yra badomas nerūdijančio plieno strypais, kad paskatintų deguonies pernešimą ir pelėsio formavimąsi.

Turi AOP (Appellation d'Origine Protégée / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos bei geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos turi būti atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

nepasterizuotas avių PIENAS, druska, bakterinės kultūros Penicilium roqueforti, šliužo fermentas (rennet).

FROMI 

„Fromi“ yra gurmaniškų sūrių tiekėjas, kuris siūlo įvairų minkštųjų ir kietųjų sūrių asortimentą: fondiu, kamambero, bri, kreminį, ožkų pieno ir daug kitų. Sūriai gaunami tiek iš įvairių mažų sūrinių Europoje, kuriose jų gamybos ypatumai perduodami iš kartos į kartą jau daugelį metų, tiek iš plačiai žinomų gamintojų. Galite rinktis iš žolelėmis, uogomis ar triufeliais pagardintų sūrių, taip pat išskirtinai brandintų net 30 mėnesių.

Tiekėjas siekia patenkinti kiekvieno gurmano lūkesčius ir yra žinomas visame pasaulyje ne tik dėl plataus asortimento, bet ir dėl kokybės. Griežtai rūpinamasi visų produktų organoleptine ir bakteriologine kokybe, kad jie būtų ne tik skanūs, bet ir naudingi.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Klasikiniai deriniai su sūriu
Gerus sūrius skanu valgyti vienus arba derinti su kitu maistu. Egzistuoja daugybė rekomendacijų su kuo valgyti kurį sūrį. Štai keli klasikiniai deriniai, kurie nesensta ir nepraranda savo žavesio...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.