Prekės kodas: 1AM020500076
10,99 €
109,90 €/kg
Aprašymas:
Mėsa sūdoma tradiciniu būdu krūvomis viena ant kitos, kad būtų užtikrintas vienodas druskos įsimaišymas iki tobulos pusiausvyros lygio. Vytinimas vyksta natūraliuose rūsiuose, kur temperatūra ir drėgmė kontroliuojama tik atidarant arba uždarant langus ir langines. IBERICO DE CEBO nugarinė vytinama nuo 3 iki 4 mėnesių.
Iberijos kiaulės šeriamos specialiai paruoštu maistu, daugiausia grūdais ir gyvena ūkuose, kur turi ne mažiau kaip 2 kv.m. ploto kiekvienam gyvuliui.
Tradicinis ir ilgas procesas suteikia mėsai gilų ir sodrų skonį, kuriame atsiskleidžia subtilios česnakų ir paprikų natos.
Laikymo sąlygos:
Laikyti 0–8 °C temperatūroje.
Prekės kilmės šalis:
IspanijaVertinimai ir apžvalgos
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Rekomenduojami produktai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.