Prekės kodas: 409143
Vytinta kiaulienos nugarinė IBERICO DE CEBO DE CAMPO
Nauja!
Pasirinkite pjaustymo būdą:
69,44 €/kg
Aprašymas:
„Montaneros“ sezono (nuo spalio iki kovo) metu Iberijos kiaulės turi ne mažiau kaip 100 kv.m. ploto kiekvienam gyvuliui. Minta tuo, kas natūraliai yra žemėje: žolė, gėlės, šaknys, grybai, gilės. Papildomai šeriamos javų pagrindu paruoštu pašarų ir gilių mišiniu.
Mėsa yra sūdoma tradiciniu būdu krūvomis viena ant kitos, kad būtų užtikrintas vienodas druskos įsimaišymas iki tobulos pusiausvyros lygio. Vytinimas vyksta natūraliuose rūsiuose, kur temperatūra ir drėgmė kontroliuojama tik atidarant arba uždarant langus ir langines. IBERICO DE CEBO DE CAMPO nugarinė vytinama ne mažiau nei 32 mėnesius.
Pastaba: pasirinkus paslaugą „Pjaustyti“, gaminį supjaustome plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, prie pjaustymo būdų pasirinkite „Nepjaustyti“.
Laikymo sąlygos:
Laikyti 0–8 °C temperatūroje.
Prekės kilmės šalis:
IspanijaVertinimai ir apžvalgos
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Rekomenduojami produktai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.