Pristatymas tik Vilniuje
15,45 €
10,82 €
18,03 €/kg
Arančinai su jautienos ir žirnelių įdaru – nuostabaus skonio patiekalas arba užkandis, kuriame keptos mėsos skonis ir lengvas žaliųjų žirnelių saldumas puikiai dera tarpusavyje. Pagardinti Bolonijos padažu, kuris yra verdamas net 12 valandų.
Tai rankų darbo produktas, užšaldytas naudojant specialią technologiją, nesunkiai iškepamas orkaitėje.
Arančinai – itališki gruzdinti, kartais kepti įdaryti 8–10 cm dydžio ryžių kamuoliukai, apvolioti džiūvėsiuose. Savo išvaizda primena spurgas. Gali būti gaminami su mėsos įdaru, sūriu, grybais, daržovėmis ir padažu.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Sudėkite šaldytus arančinus į skardą ir kepkite 18 minučių.
Laikyti ne aukštesnėje nei -18 °C temperatūroje.