Galimi siuntų pristatymo vėlavimai dėl didelio kurjerių užimtumo. Dėkojame už supratingumą.

Sūris MORBIER, brandintas 45 d.

Sūris MORBIER, brandintas 45 d.

BUISSON
(0 atsiliepimų)

28,71 €/kg

Aprašymas:

Lengvai atpažįstamas dėl sau būdingo plono juodo sluoksnio per vidurį. „Buisson“ karvių pieno sūris MORBIER, brandintas 45 dienas, yra pusiau minkštas sūris, kurio viduryje yra juodas maistinės anglies ruožas. Dabar atlieka daugiau dekoratyvinę funkciją, anksčiau šį sluoksnį sudarydavo pelenai. Morbier sūris buvo gaminamas iš vakarinio ir rytinio pieno, todėl siekiant apsaugoti vakarinį pieną sūris būdavo padengiamas pelenų sluoksniu, o kitą dieną sūrinėje ant jo užpildavo rytinio pieno.

Dramblio kaulo spalvos, gana elastingas, turi geltoną lipnią žievelę. Gana lengvas, ryškaus grietinėlės skonio. Rekomenduojame ragauti vieną, pakaitinti kepsninėje ir patiekti su daržovėmis arba kitaip.

Pavadintas pagal Morbje komuną Prancūzijoje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

PIENAS, druska, pieno fermentai, šliužo fermentas, maistinė augalinė anglis.

BUISSON
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Prancūziškų sūrių top 5: MORBIERAS, RAKLETĖ, EPUASAS, MIMOLETĖ IR KONTĖ
Tęsiame kelionę po garsiausių Europos sūrių šalis. Šįkart nusikelkime į Prancūziją, kurios sūrių įvairovė stulbina – egzistuoja apie 1600 skirtingų prancūziškų sūrių rūšių! O mes jums pateikiame glaustus, bet be galo įdomius faktus apie jau klasika tapusi
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.