2,99 €
11,96 €/l
„Laesk“ ekologiška kombučia PINK YUZU yra nuostabus kinrožių ir kvapiųjų mandarinų skonio fermentuotos arbatos gėrimas – gėliškų poskonių ir citrusinio gaivumo derinys.
Arbatai paruošti buvo plikomos kinrožės ir šeivamedis. Fermentacijai į arbatą įdėtas specialus grybas scoby. Proceso pabaigoje gėrimas praturtintas yuzu vaisiu, suteikiančiu kombučiai malonaus gaivumo. Ragaujant jaučiami ir sodrūs burbuliukai, kurie atsiranda, kai mielės cukrų pakeičia anglies dioksidu.
Yuzu arba kvapusis mandarinas yra citrusinis vaisius, kurio skonis primena malonų citrinos, mandarino, laimo bei greipfruto derinį.
Kombucha yra gaminama į saldžią arbatą pridėjus simbiotinių bakterijų ir mielių kultūrų. Fermentacija trunka 7–30 dienų kruopščiai kontroliuojant temperatūrą. Vėliau, jei norima, ji papildoma eteriniais aliejais ar sultimis siekiant išgauti tam tikrą skonį.
Laikyti ne aukštesnėje nei 5 °C temperatūroje.