7,95 €
10,60 €/l
„Komvida“ ekologiška kombučia IMBIERAS IR CITRINA yra gazuotas, fermentuotas gėrimas, kuriam imbieras suteikia lengvo aitrumo, o citrina rūgštelės. Mėgstantiems intensyvesnę kombučią.
- nepasterizuota;
- su probiotikais;
- be glitimo;
- be laktozės;
- tinka veganams.
Kombucha yra gaminama į saldžią arbatą pridėjus simbiotinę bakterijų ir mielių kultūrą scoby, dar vadinamą arbatos grybu. Fermentacija trunka kelias dienas kruopščiai kontroliuojant temperatūrą. Vėliau, jei norima, kombučia yra pagardinama vaisiais, uogomis, daržovėmis, sultimis ar įvairiais prieskoniais siekiant išgauti tam tikrą skonį.
Kombučia visada gaminama su cukrumi, tačiau beveik visas jo kiekis yra suskaidomas fermentacijos metu. Kai mielių fermentai skaido cukrų, susidaro anglies dioksidas ir gėrimas tampa gazuotas.
Laikyti šaldytuve, ne aukštenėje nei 8 °C temperatūroje. Nekratyti. Atidarius suvartoti per savaitę.