Sūris VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP, brandintas 2–5 mėn.

Sūris VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP, brandintas 2–5 mėn.

MARGOT
(0 atsiliepimų)

37,99 €/kg

Aprašymas:

„Margot“ šveicariškas nepasterizuoto karvių pieno sūris VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP, brandintas 2–5 mėnesių, yra lengvai rūgštus, vaisinių poskonių sūris. Pusiau minkštas, turi nedaug mažų skylučių, paviršius glotnus.

Tradiciškai naudojamas fondiu gamybai, tačiau skanu ragauti ir vieną arba naudoti gaminant. Gaminamas Friburgo kantone Šveicarijoje. Tai gana jaunas sūris, vadinamas „classic“.

Turi AOP (Appellation d'Origine Protégée / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos. Visos produkto gamybos stadijos turi būti atliekamos vietovėje, iš kurios yra kildinamas produktas.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Šveicarija

PIENAS, druska, šliužo fermentas, druska, PIENO rūgšties bakterijų kultūros.

MARGOT

„Margot“ tradicinius šveicariškus sūrius pradėjo gaminti 1886-aisiais Juros kantone. Iš pradžių gamino griujerą (gruyere) sūrį su saugoma kilmės vietos nuoroda, tačiau greitai asortimentas prasiplėtė iki appenzeller, tete de moine, vacherin fribourgeois ir kitų gerai žinomų sūrių. Svarbiausi elementai geram sūriui:

  • Pienas. Šveicarija yra žinoma dėl švaraus oro ir turtingos gamtos. Karvutės ganosi kalnuose ir maitinasi šviežia žole, todėl ir pienas būna nuostabaus skonio.
  • Receptas. Sūriai gaminami pagal senas, laiko patikrintas tradicijas. Tai daro patyrę profesionalai, jaučiantys atsakomybę už galutinį produktą.
  • Brandinimas. Sūriai brandinami drėgnuose rūsiuose, kur įgauna išraiškingą aromatą. Kiekvienas sūris brandinamas tiek, kad geriausiai atsiskleistų jo skonis.

„Margot“ sūriai atneš džiaugsmo ant jūsų stalo. Atraskite savo mėgstamiausią. Gal tai bus griujerio sūris, o gal fondiu?

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.