Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Sūris STRACCHINO
Sūris STRACCHINO

Sūris STRACCHINO

VIVALDI
(0 atsiliepimų)
250 g

5,65 €

22,60 €/kg

Aprašymas:

„Vivaldi“ pasterizuoto karvių pieno sūris STRACCHINO – kvadrato ar stačiakampio formos baltas jaunas sūris. Neturi žievelės, yra itin minkštas, kreminės tekstūros. Švelnaus pieniško skonio su lengva rūgštele. Įprastai valgomas vienas, bet kartais yra naudojamas kesadilijų, fokačijų gamybai. Skanu užsitepti ant duonos.

Jo pavadinimas yra kilęs iš Lombardijos būdvardžio strach, kuris reiškia „pavargęs“. Legenda byloja, kad sūris buvo sukurtas pastebėjus, kad „pavargusių“ karvių, keliaujančių aukštyn žemyn Alpėmis, pienas yra labiau rūgštingas.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

pasterizuotas PIENAS, druska, šliužo fermentas. 

VIVALDI

VIVALDI – ilgametę patirtį sukaupęs bei pieno ir sūrio tradicijas puoselėjantis prekės ženklas. Įkūrėjai Marc Nirelli ir Nicola Arnoldi siekia, kad jų produkcija supažindintų pirkėją su autentiškais italų virtuvės skoniais, kuriuos vystė ir tobulino jų senoliai. VIVALDI siūlo daugybę šviežių arba brandintų sūrių, pagamintų iš karvių, avių, buivolių ar ožkų pieno. Kiekvienas sūris pasakoja savo istoriją, o ją suprasti padeda tekstūra, skoniai, aromatai, brandinimas bei formos. Siekiant patenkinti vartotojų lūkesčius, nuolat diegiamos naujovės ir kuriami nauji produktai.

ASSORTI pristato kelis pagrindinius VIVALDI sūrius, kurie pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis. Šiuos bei kitus sūrius galite rasti ASSORTI parduotuvėse bei www.assorti.lt

Taleggio DOP

Taleggio yra pusiau minkštas, kreminės tekstūros brandintas sūris iš šiaurės Italijos. Sūris turi ploną valgomą plutą ir gan stiprų aromatą, tačiau skonis yra subtiliai švelnus. Mėgstantiems makaronų patiekalus, šis sūris bus puikus pagalbininkas, nes lengvai ištirpsta bei pagardina ruošiamus valgius. Taip pat Taleggio gali būti valgomas su gėlių medumi ar džiovintais vaisiais.

Gorgonzola

Gorgonzola yra prabangus, minkštos kreminės tekstūros, pasižymintis pikantišku skoniu sūris. Jis itin lengvai lydosi, todėl galima naudoti padažams, brusketoms ar picoms gardinti. Siekiant atskleisti geriausias skonines savybes, patartina sūrį kurį laiką išimti iš šaldytuvo prieš valgant.

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano yra kietųjų sūrių karalius! Brandintas 20 mėnesių, jis pasižymi smėlio spalva bei uolienas primanančia tekstūra. Parmigiano Reggiano galite patiekti vieną kaip užkandį, sūrio drožlės pasitarnaus ruošiant įvairias salotas bei sriubas, o tarkuotas sūris puikiai derės su rizotu ar lazanija.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Makaronai su STRACCHINO sūriu pagal Faustą Mariją Leščiauskaitę
Reikia įkvėpimo pietums ar vakarienei? Siūlome išbandyti lengvą ir greitai paruošiamą patiekalą – makaronus su STRACCHINO sūriu. Patiks visiems!
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.