Pristatymas tik Vilniuje
7,76 €
15,52 €/l
Neatsiejami nuo vasaros ir kitais metų laikais džiuginantys „Gildo Rachelli“ biodinaminiai (demeter) pistacijų grietininiai valgomieji ledai yra nuostabus desertas, pagamintas iš nenugriebto pasterizuoto pieno ir pistacijų riešutų. Pradžiugins pieniškus desertus ir riešutus mėgstančius smaližius. Be glitimo.
„Gildo Rachelli“ gamina itališkus gelato ledus iš biodinaminių ar ekologiškų ingredientų.
Šaldytų desertų atsiradimo istorija miglota, tačiau persų rašytiniuose šaltiniuose deklaruojama, kad jų tauta gamino į ledus panašius desertus jau net 550-aisiais metais prieš mūsų erą. „Ledų namuose“ ir „ledų baseinuose“ jie gamindavo sorbetus ir į šerbetus panašius desertus, vadinamus faloodeh. I amžiuje romėnai saldžius desertus pagardindavo sniegu, o Tangų dinastijos, valdžiusios Kiniją 618–907-aisiais, rašytiniai šaltiniai pasakoja apie šaldytus desertus, pagamintus iš kamparo, miltų ir buivolių pieno. Europoje ledai pradėti gaminti tik XVI amžiuje.
Laikyti -18 °C temperatūroje. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.