2,69 €
8,15 €/l
Mėtų ir citrinžolių skonio „Tealure“ kombučia MĖTA IR CITRINŽOLĖ – fermentuotas arbatos gėrimas, gaminamas gerųjų bakterijų ir mielių pagalba. Vartojamas ir vertinamas dėl savo probiotinių savybių. Ši kombučia yra pagaminta su žaliąja Himalajų arbata, tai suteikia gėrimui dar unikalesnį skonį. Puiki alternatyva gazuotiems gėrimams. Nepasterizuota.
Kombucha yra gaminama į saldžią arbatą pridėjus simbiotinę bakterijų ir mielių kultūrą scoby, dar vadinamą arbatos grybu. Fermentacija trunka kelias dienas kruopščiai kontroliuojant temperatūrą. Vėliau, jei norima, kombučia yra pagardinama vaisiais, uogomis, daržovėmis, sultimis ar įvairiais prieskoniais siekiant išgauti tam tikrą skonį.
Kombučia visada gaminama su cukrumi, tačiau beveik visas jo kiekis yra suskaidomas fermentacijos metu. Kai mielių fermentai skaido cukrų, susidaro anglies dioksidas ir gėrimas tampa gazuotas.
Neplakti. Laikyti 2–6 °C temperatūroje. Galimos natūralios nuosėdos.