Pristatymas tik Vilniuje
6,99 €
33,29 €/kg
Neatsiejamas nuo vasaros ir kitais metų laikais džiuginantis „Gildo Rachelli“ ekologiškas glaistytas šokoladinis plombyras su riešutais (ant pagaliuko) yra nuostabus, traškiu šokoladiniu ir riešutiniu glaistu aplietas desertas. Su lazdynų riešutais. Be glitimo.
„Gildo Rachelli“ gamina itališkus gelato ledus iš biodinaminių ar ekologiškų ingredientų.
Šaldytų desertų atsiradimo istorija miglota, tačiau persų rašytiniuose šaltiniuose deklaruojama, kad jų tauta gamino į ledus panašius desertus jau net 550-aisiais metais prieš mūsų erą. „Ledų namuose“ ir „ledų baseinuose“ jie gamindavo sorbetus ir į šerbetus panašius desertus, vadinamus faloodeh. I amžiuje romėnai saldžius desertus pagardindavo sniegu, o Tangų dinastijos, valdžiusios Kiniją 618–907-aisiais, rašytiniai šaltiniai pasakoja apie šaldytus desertus, pagamintus iš kamparo, miltų ir buivolių pieno. Europoje ledai pradėti gaminti tik XVI amžiuje.
Laikyti -18 °C temperatūroje. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.