Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve.
2,99 €
19,93 €/kg
Alyvuogės TIPICA ABRUZZESE be kauliukų su prieskoniais yra užkandis, pagamintas pagal tradicinį abrucų receptą. Tai alyvuogės, paskanintos aitriąja paprika, česnaku, baziliku bei svogūnais. Puikiai tinka makaronų bei salotų gardinimui, taip pat skanu valgyti vienas.
Leccino alyvuogės yra plačiai paplitusios pasaulyje dėl savo delikataus skonio. Jos nėra nei per daug intensyvios, nei labai saldžios. Ragaujant jaučiamas lengvas kartumo poskonis, tačiau tai sultingos, malonios tekstūros alyvuogės kartu turinčios tiek vaisinių, tiek žolelių natų. Ši veislė natūraliai auga Pietų bei Centrinėje Italijoje: Toskanoje, Lacijuje, Abrucų regione ir Apulijoje.
Terminas abruzzese apibūdinda maisto skonį, gamybos metodus, maisto produktus ir net patiekalus iš Abrucų regiono.
Šviežiai nuskintos alyvuogės būna itin karčios, todėl prieš pasiekdamos jus, jos yra laikomos sūdytame vandenyje 8 mėnesius.