Vytinta Iberijos kiaulienos dešra CHORIZO IBERICO BELLOTA
49,99 €/kg
„Juan Matas“ dešra CHORIZO IBERICO BELLOTA yra chorizo dešra, pagaminta iš Iberico kiaulių mėsos. Bellota žodis pavadinime indikuoja, kad dešra pagaminta iš itin aukštos kokybės mėsos. Čiorisui neįprastos migdolo formos.
Iberico veislės kiaulių mėsa yra viena iš labiausiai vertinamų visame pasaulyje. Ji apibūdinama kaip švelnios tekstūros, turtingo, lengvai sūraus skonio, mėsos marmuringumas (marbling) taip pat puikus. Šios kiaulės pradėtos auginti Pirėnų pusiasalyje, Ispanijoje, tad ispanai tikrai turi kuo pasigirti.
Chorizo arba čiorisas yra kiaulienos dešra, kilusi iš Pirėnų pusiasalio. Dažniausiai vytinta, tačiau būna ir variantų, kuriuos reikia papildomai apdoroti. Ryškiai raudonos spalvos dėl raudonųjų paprikų, naudojamų jos gamyboje. Supjausčius galima ragauti kaip užkandį arba pagardinti sriubas, omletus, makaronus, picas, naudoti tacos (takų) gamybai, dėti ant sumuštinių ir kt.
Pastaba: pasirinkus paslaugą „Pjaustyti“, gaminį supjaustome plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, prie pjaustymo būdų pasirinkite „Nepjaustyti“.
Laikyti 0–6 °C temperatūroje.