Galimi siuntų pristatymo vėlavimai dėl didelio kurjerių užimtumo. Dėkojame už supratingumą.

Šokoladinių monetų rinkinys FINISSIMO CIOCCOLATO MONORIGINE

Šokoladinių monetų rinkinys FINISSIMO CIOCCOLATO MONORIGINE

BOELLA&SORRISI
(0 atsiliepimų)
100 g

8,99 €

89,90 €/kg

Aprašymas:

„Boella&Sorrisi“ šokoladinių monetų rinkinyje FINISSIMO CIOCCOLATO MONORIGINE rasite šokoladukų iš 4 skirtingų kakavos rūšių. Puikiai tinka dovanai.

Šokoladinės monetos, pagamintos su kakava iš:

  • Ekvadoro (42 %). Šios kakavos pupelės turi malonaus salsvumo, tad iš jų gaminami pieninio šokolado saldainiai.
  • Venesuelos (62 %). Intensyvesni poskoniai, skrudintų riešutų ir citrusinių vaisių natos.
  • Madagaskaro (72 %). Puikiai subalansuoto skonio pupelės, turinčios malonios rūgštelės ir bananų poskonių.
  • Peru (80 %). Lengvai karstelėjusios pupelės, maloniai kvepia miško gaiva.
Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

pieninis šokoladas: cukrus, kakavos aliejus, nenugriebto PIENO milteliai, Ekvadoro kakavos masė (ne ES), emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas. Mažiausias kakavos kiekis 42 %. Juodasis šokoladas: Venesuelos kakavos masė (ne ES), cukrus, kakavos aliejus, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas. Kakava: mažiausiai 62 %. Juodasis šokoladas: Madagaskaro kakavos masė (ne ES), cukrus, kakavos aliejus, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas. Kakava: mažiausiai 72 %. Juodasis šokoladas: Peru kakavos masė (ne ES), cukrus, kakavos aliejus. Kakava: mažiausiai 80 %. Gali būti kitų riešutų ir sojos pėdsakų.

BOELLA&SORRISI

„Boella & Sorrisi“ yra įvairių saldainių gamintojas iš Italijos, pradėjęs savo veiklą 2014-aisiais. Triufeliai, dražė, pralinės, gianduiotti ir kiti puikūs saldainiai yra ilgamečių tradicijų, išsamių tyrimų ir meilės šokoladui rezultatas. Saldumynų gamybai naudojamos tik šviežios žaliavos. Prekės ženklas turi BRC ir IFS sertifikatus, kurie užtikrina aukštą produktų kokybę. Asortimente rasite ir produktų be glitimo.

Saldainių gamyboje vienas svarbiausių žingsnių yra tinkamiausių kakavos pupelių atrinkimas. Gamintojas atlieka ilgas paieškas ir išsamius tyrimus, nes pupelių charakteristika turi didelę įtaką saldainių skoniui. Pupelės surenkamos tiesiai iš ūkininkų, tad taip lengvai yra užtikrinama jų kokybė. Jos apdirbamos griežtai kontroliuojant temperatūras, kad atsiskleistų geriausios šokolado savybės. Pagaminto šokolado masė visada tiesiog spindi. Saldainiams gaminti naudojamos įvairios formos, dažnai saldainiai rankomis yra papuošiami ir paskaninami įvairiais vietiniais vaisiais ar riešutais. Jie supakuojami į tvarias ir kokybiškas pakuotes, laikomi tokiomis sąlygomis, kad jų organoleptinės savybės išliktų nepriekaištingos.

Atraskite nuostabius itališkus skonius.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.