8,55 €
34,20 €/l
„Arche“ sojų padažas TAMARI su sumažintu druskos kiekiu – ekologiškas, be glitimo, aromatingas. Šis sodraus skonio tamari puikiai tinka kaip pagrindinis sriubų prieskonis, jį galima naudoti marinavimui arba kitų padažų gamybai.
Šis natūraliai fermentuotas padažas yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina tamari padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Fermentacija trunka 9–10 mėnesių.
Šiame sojų padažo variante yra 25 % mažiau druskos. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.