5,95 €
41,03 €/l
„Arche“ ekologiškas sojų padažas TAMARI CEDARWOOD daug mėnesių bręsta japoniško kedro medžio statinėse ir virsta charakteringu bei subtiliu. Šis padažas yra itin sodrus ir kvapnus, todėl idealiai tinka kaip pagrindinis patiekalo prieskonis. Tamari puikiai tinka marinavimui, sriubų gardinimui, kitų padažų ruošimui.
Šis natūraliai fermentuotas padažas yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina tamari padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Šis padažas gali būti fermentuojamas nuo 16 iki 24 mėnesių, tačiau dažniausiai fermentacija trunka apie 18 mėnesių, kaip sakoma Japonijoje, apytiksliai „dvi vasaras“.
Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.