6,99 €
27,96 €/l
„Arche“ ekologiškas sojų padažas SHOYU su sumažintu druskos kiekiu – subtilaus, pikantiško skonio. Šis subtilaus skonio sojų padažas yra pritaikytas ne tik Azijos, bet ir Europos virtuvei: daržovių patiekalams, sriuboms ar bet kokiam kitam patiekalui gardinti. Šiame sojų padažo variante yra 25 % mažiau druskos.
Natūraliai fermentuotas padažas iš sojų pupelių ir kviečių yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina sojų padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Įprastai šis padažas fermentuojamas bent metus, tačiau dažniausiai fermentacija trunka apie 16 mėnesių.
Naudokite shoyu bet kokio patiekalo gamybai vietoje bet kokio kito sojų padažo. Norėdami pilnavertiškai pajusti šio padažo skonį, pagardinkite juo patiekalą tik pabaigę gaminti.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.