4,35 €
30,00 €/l
„Arche“ ekologiškas sojų padažas SHOYU – tikras lyderis iš Japonijos. Šis subtilaus skonio sojų padažas yra pritaikytas ne tik Azijos, bet ir Europos virtuvei: daržovių patiekalams, sriuboms ar bet kokiam kitam patiekalui gardinti.
Natūraliai fermentuotas padažas iš sojų pupelių ir kviečių yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina sojų padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Įprastai šis padažas fermentuojamas bent metus, tačiau dažniausiai fermentacija trunka apie 16 mėnesių.
Naudokite shoyu marinavimui, maisto gardinimui, kitų padažų gamybai siekdami suteikti patiekalams malonaus sodrumo. Norėdami pilnavertiškai pajusti šio padažo skonį, pagardinkite juo patiekalą tik pabaigę gaminti.
Pastaba: dėl fermentacijos proceso sojų padažuose natūraliai yra alkoholio. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.