Rūkyta avių pieno RICOTTA
35,34 €/kg
„Valsana“ rūkyta avių pieno RICOTTA yra gana švelnaus skonio, lengvai sūri, ragaujant jaučiamas pieniškumas, žolelių bei dūmo poskoniai. Kadangi tai rūkytas sūris, jo išorė rusva. Malonios tekstūros, net šiek tiek drėgnas. Produkuojamas Sardinijoje.
Gamintojas rekomenduoja naudoti ruošiant itališką makaronų patiekalą malloreddus, tačiau sūris puikiai tiks ir kitiems patiekalams.
Rikota yra itališkas sūris, pagamintas iš pieno išrūgų, likusių gaminant kitus sūrius.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.
avių pieno IŠRŪGOS, druska. Sūrio žievelė nevalgoma.
Per 100g/ml:
„Valsana“ – gurmaniškų kumpių ir sūrių tiekėjas, dirbantis tik su smulkiais ūkininkais, mylinčiais savo darbą ir produkciją. Smulkūs ūkininkai gamina geros sudėties, išskirtinės kokybės produktus, nes rankų darbo procesai leidžia kontroliuoti kiekvieną gamybos stadiją, skirti jai daug dėmesio ir kruopštumo. Maži ūkiai gamindami produktus kreipia dėmesį į įvairias smulkias detales, ko stinga masinėje prekyboje. „Valsana“ kai kuriuos sūrius atsiveža iš ūkininkų, turinčių vos kelias karves. Taip pat tiekėjas kiekvieną žmogų, su kuriuo dirba, pažįsta asmeniškai, todėl gali atsakyti už produktų kokybę. Rinkitės iš parmezano, rikotos, sūrių su įvairiais pagardais, vytintų kumpių ir kt.