4,84 €
48,40 €/kg
Neįtikėtinai švelnus, malonios tekstūros „Daidone“ migdolų kremas nustebins riešutų mėgėjus. Ant skrudintos duonos jį teps saldžių pusryčių mėgėjai, jis puikiai pagardins blynus, košes, bus puikus įdaras kruasanams, ingredientas pyragams ir kt.
„Daidone“ gimė iš meilės nuostabiam Sicilijos regionui, kurį skalauja šilta Viduržemio jūra ir nuolat bučiuoja saulė. Tai išskirtinai kruopščiai paruošti gurmaniški produktai, gaminami remiantis sicilietiškos kulinarijos tradicijomis. Ragaujant šiuos produktus palengva atsiskleidžia Sicilijos nuotaika, nuostabi skonių paletė ir aplanko išskirtinė juslinė patirtis.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių.
cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, kakavos aliejus), MIGDOLAI 25 %, nenugriebto PIENO milteliai, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilė. Sudėtyje gali būti sojos, pieno, riešutų pėdsakų.
Per 100g/ml:
„Daidone“ – tai šeimos verslas, kuris jau kelis dešimtmečius po Sicilijos saule augina, kuria bei tobulina gardžiausius produktus, tokius kaip aromatingi prieskoniai, saulėje džiovinti pomidorai, viliojančio skonio užtepėlės, artišokai, alyvuogės ir kiti gardumynai. Puikaus skonio, gurmaniškų patiekalų gamybai reikia tik kokybiškų ingredientų bei dalelės kūrybiškumo.
„Daidone“ užtepėlės pasitarnaus kaip priedas gaminant brusketas ar sumuštinius, taip pat jos tiks prie žuvies ar mėsos patiekalų. Salotų, lazanijos ar picos gamybai pasitelkite konservuotas daržoves: saulėje džiovintus pomidorus, artišokus bei alyvuoges, kurios suteiks Jūsų maistui nuostabius aromatus ir skonius. O „Daidone“ prieskonius drąsiai naudokite marinuojant mėsą, prieš kepant žuvį ar gaminant itališkus makaronų patiekalus.