Keptas kiaulienos vyniotinis TRONCHETTO DI PORCHETTA
32,34 €/kg
„Antica Foma“ keptas kiaulienos vyniotinis TRONCHETTO DI PORCHETTA yra itališkas mėsos gaminys, pagardintas česnakais ir rozmarinais. Turi malonų žolelių poskonį. Rekomenduojame paragauti su traškia itališka duona.
Porchetta – kiaulienos vyniotinis, dažniausiai gaminamas iš kiaulienos nugarinės arba pilvo. Pagardinamas įvairiais prieskoniais, žolelėmis, suvyniojamas ir kepamas. Tai tradicinis Centrinės Italijos produktas, kurį dažnai pardavinėja gatvės prekystalio pardavėjai. Italijoje šis vyniotinis naudojamas panini gamybai, picų gardinimui arba valgomas kaip mėsos patiekalas. Kitose šalyse porchetta įprastai laikoma šventiniu patiekalu.
Pastaba: pasirinkus paslaugą „Pjaustyti“, gaminį supjaustome plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, prie pjaustymo būdų pasirinkite „Nepjaustyti“.
Laikyti 0–6 °C temperatūroje.