Keptas kalakutienos vyniotinis TACHINELLA IN PORCHETTA
39,87 €/kg
„Antica Foma“ keptas kalakutienos vyniotinis TACHINELLA IN PORCHETTA yra porchetta variantas su kalakutiena vietoje kiaulienos. O gal turėtume sakyti torchetta? Šis vyniotinis yra gaminamas iš kalakuto krutinėlės, kuri yra pagardinama įvairiais prieskoniais, žolelėmis, susukama ir kepama.
Rekomenduojame ragauti su šviežiai kepta duona, pupelėmis ar džemais.
Porchetta – kiaulienos vyniotinis, dažniausiai gaminamas iš kiaulienos nugarinės arba pilvo. Pagardinamas įvairiais prieskoniais, žolelėmis, suvyniojamas ir kepamas. Tai tradicinis Centrinės Italijos produktas, kurį dažnai pardavinėja gatvės prekystalio pardavėjai. Italijoje šis vyniotinis naudojamas panini gamybai, picų gardinimui arba valgomas kaip mėsos patiekalas. Kitose šalyse porchetta įprastai laikoma šventiniu patiekalu.
Pastaba: pasirinkus paslaugą „Pjaustyti“, gaminį supjaustome plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, prie pjaustymo būdų pasirinkite „Nepjaustyti“.
Laikyti 0–6 °C temperatūroje.