Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Naujiena
Itališkas pyragas PANETTONE DIVINE su razinomis ir vėlyvojo derliaus vynu
Itališkas pyragas PANETTONE DIVINE su razinomis ir vėlyvojo derliaus vynu

Itališkas pyragas PANETTONE DIVINE su razinomis ir vėlyvojo derliaus vynu

LOISON
(0 atsiliepimų)
500 g

24,55 €

49,10 €/kg

Aprašymas:
„Loison“ itališkas pyragas PANETTONE DIVINE su razinomis ir vėlyvojo derliaus vynu. Sodrios geltonos spalvos tešla, gaminama iš šviežių kiaušinių ir grietinėlės, pagardinama sultingomis razinomis ir natūralia Madagaskaro Mananara vanile. Gardus ir aromatingas itališkas desertas, ištirpsiantis burnoje. Nuostabiai supakuotas, tad puikiai tinka kaip dovana.
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Panettone (panetonė) – tradicinis itališkas pyragas, kepamas specialiai kalėdiniam laikotarpiui.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Prekės kilmės šalis:
Italija
KVIEČIŲ miltai, sultana razinos 20 %, švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, šviežias sviestas (PIENAS) 10%, natūralus raugas (KVIEČIŲ), cukrus, razinų vynų mišinys 4%, šviežias KIAUŠINIO trynys, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežias PIENAS 1 %, šviežia grietinėlė (PIENAS) 1 %, Cervia jūros druska, kakavos aliejus, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro 0.2 %, natūralios kvapiosios medžiagos.
LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.