Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Naujiena
Itališkas pyragas PANDORO su sūdytos karamėlės kremu
Itališkas pyragas PANDORO su sūdytos karamėlės kremu

Itališkas pyragas PANDORO su sūdytos karamėlės kremu

LOISON
(0 atsiliepimų)
1 kg

34,99 €

34,99 €/kg

Aprašymas:
„Loison“ tradicinis itališkas pyragas PANDORO su 100 % rankų darbo sūrios karamelės kremu – lengvos ir purios tekstūros sodraus skonio kepinys. Geltonos spalvos tešla, gaminama iš šviežių kiaušinių ir grietinėlės. Gardus ir aromatingas itališkas desertas, ištirpsiantis burnoje. Nuostabiai supakuotas, tad puikiai tinka kaip dovana.
Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Prekės kilmės šalis:
Italija
KVIEČIŲ miltai, cukrus, švieži KIAUŠINIAI iš Italijos, karamelė su sūdytu sviestu 15 % (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, lydytas sviestas (PIENAS) 13 %, grietinėlė (PIENAS), jūros druska 1 %, stingimo medžiaga: pektinas, karamelizuotas cukrus 0.45 %, natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), šviežias sviestas (PIENAS) 14 %, šviežias KIAUŠINIO trynys, natūralus raugas (KVIEČIAI), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, šviežias PIENAS 1 %, šviežia grietinėlė (PIENAS) 1 %, Cervia jūros druska, kakavos aliejus, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro 0.2 %, natūralios kvapiosios medžiagos. GLAZŪRA: cukrus, KVIEČIŲ krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos. Etiketėje nurodytas svoris apima cukraus papuošimą.
LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.