Pristatymas tik Vilniuje
3,21 €
26,75 €/l
„Ice Cream Factory“ glaistytas vanilinis plombyras ant pagaliuko ALMOND CHOC yra nuostabus desertas, aplietas pieniško šokolado ir migdolų riešutų glaistu.
„Ice Cream Factory“ nuo 2005-ųjų gamina ekologiškus ledus be dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Nuostabus kvapas, skonis ir spalva – iš vaisių, uogų, riešutų, šokolado ir kt.
Šaldytų desertų atsiradimo istorija miglota, tačiau persų rašytiniuose šaltiniuose deklaruojama, kad jų tauta gamino į ledus panašius desertus jau net 550-aisiais metais prieš mūsų erą. „Ledų namuose“ ir „ledų baseinuose“ jie gamindavo sorbetus ir į šerbetus panašius desertus, vadinamus faloodeh. I amžiuje romėnai saldžius desertus pagardindavo sniegu, o Tangų dinastijos, valdžiusios Kiniją 618–907-aisiais, rašytiniai šaltiniai pasakoja apie šaldytus desertus, pagamintus iš kamparo, miltų ir buivolių pieno. Europoje ledai pradėti gaminti tik XVI amžiuje.
Laikyti -18 °C temperatūroje. Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.