1,99 €
12,06 €/kg
„Pan dei Massi“ duonos lazdelės su įvairiomis sėklomis LE LINGUE DI PANE yra traškus užkandis, kurį skanu valgyti tiek vieną, tiek derinti su įvairiais ingredientais. Sezamų, saulėgrąžų sėklos ir linų sėmenys suteikia lazdelėms riešutinį poskonį.
Duonos lazdelės – dažniausiai pieštuko dydžio traškios, sausos keptos duonos lazdelės, kilusios iš Pjemonto regiono Italijoje. Tikima, kad jų receptas buvo sukurtas XVII amžiuje specialiai Savojos kunigaikščiui Viktorui Amadiejui II.
Dažnai derinamos su itališku vytintu kompiu prosciutto, dažomos į džemus, uogienes, kreminį sūrį, čatnį ar kitus pagardus.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginės šviesos.