1,99 €
12,06 €/kg
„Pan dei Massi“ pilno grūdo duonos lazdelės LE LINGUE DI PANE yra traškus užkandis, kurį skanu valgyti tiek vienas, tiek derinti su įvairiais ingredientais. Baltymų šaltinis.
Pilno grūdo produktai išskirtiniai tuo, kad perdirbimo metu grūdas nėra išvalomas, naudojamos visos jo dalys: gemalas, endospermas ir luobelė. Tokie gaminiai yra vertingi, išsaugomos jų maistinės medžiagos. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad yra paplitusi nuomonė, jog grūdas yra vertingesnis tuo atveju, jei yra nesmulkintas, t. y. nesumaltas / nesuskaldytas. Tačiau ir smulkaus malimo pilnas grūdas yra naudingas, jeigu jį smulkinant yra naudojamos visos jo dalys su gemalu ir selėnomis.
Duonos lazdelės – dažniausiai pieštuko dydžio traškios, sausos keptos duonos lazdelės, kilusios iš Pjemonto regiono Italijoje. Tikima, kad jų receptas buvo sukurtas XVII amžiuje specialiai Savojos kunigaikščiui Viktorui Amadiejui II.
Dažnai derinamos su itališku vytintu kompiu prosciutto, dažomos į džemus, uogienes, kreminį sūrį, čatnį ar kitus pagardus.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginės šviesos.