„Sottolestelle“ savo kelionę pradėjo 1993 metais, kai įkūrė ekologinį ūkį Gargano pusiasalyje, Italijoje. 1998 oficialiai pradėjo savo veiklą „Sottolestelle“ vardu. Tai tikras inovatorius, siekiantis savo produktais pakeisti pasaulį.
Gamintojas įkvėpimo semiasi iš gamtos, kurios gėrybes, naudojamas savo produktų gamybai, stengiasi kuo mažiau pakeisti. Pasitelkiami tokie gamybos būdai, kurie išsaugo ir sustiprina natūralias žaliavų savybes. Naujausios gamybos technologijos užtikrina puikią produktų kokybę ir skonį. Kiekviena žaliava nuodugniai ištiriama, ieškoma būdų, kurie leistų išryškinti geriausias jos ypatybes. Gamintojui itin rūpi tvarumas, jis stengiasi daryti kuo mažiau įtakos gamtai.
Visa produkcija yra ekologiška, vadinasi, pagaminta saugiai, tvariai ir kokybiškai. „Sottolestelle“ nenaudoja pieno ir kiaušinių siekdami, kad produktuose nebūtų alergenų. Nesijaudinkite, skonis dėl to nepakinta! Asortimente rasite puikios sudėties, maistingų produktų: makaronų, pagamintų iš senųjų itališkų kviečių; duonos, pagamintos naudojant natūralų raugą; veganiškų sausainių; krekerių su retesniais priedais, pavyzdžiui, rozmarinais, avinžirniais ar lęšiais; taip pat sausų pusryčių ir kt.
Dar keletas priežasčių, kodėl verta rinktis „Sottolestelle“:
70 % naudojamos energijos išgauna iš saulės
Produkcija yra perdirbamose pakuotėse
Įmonė rūšiuoja atliekas
Gamybai renka ir naudoja lietaus vandenį, kurio valymu pasirūpina patys