Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Prekės kodas: 1G0254008560
Buivolių sūris su trumais MOZZARELLA TRE STELLE

Buivolių sūris su trumais MOZZARELLA TRE STELLE

VIVALDI
(0 atsiliepimų)
125 g

3,49 €

27,92 €/kg

Aprašymas:

„Vivaldi“ pasterizuoto buivolių pieno sūris su trumais MOZZARELLA TRE STELLE yra apvalus, baltas, minkštas sūrio rutuliukas. Jis yra lengvo pieniško, vos salstelėjusio skonio itališkas sūris, gaminamas pasta filata būdu. Trumai suteikia jam žemiško, grybų poskonio. Viduje matosi trumų gabaliukai. Dažniausiai naudojamas gaminti picoms, makaronams, salotoms, ypač Kaprio, tačiau panaudoti galite labai plačiai, pavyzdžiui, įdėti į sumuštinius, arančinus, ruošti sūrio lazdeles ir kitus patiekalus. Riebumas 52 %.

Buivolių pieno mocarela yra gaminama iš itališkos Viduržemio jūros buivolės pieno. Į talpas, kuriose prieš tai buvo gaminta mocarela ir kuriose yra likusių termofilinių bakterijų, yra pridedama startinių pienarūgščių bakterijų kultūrų. Vėliau įdedama šliužo fermento. Kai susidaro varškė, ji yra supjaustoma gabaliukais. Tada ją kaitina, kad išrūgos atsiskirtų nuo varškės. Kai išrūgos nuteka, varškė yra perkeliama į specialią talpą, kurioje susiformuoja vientisa masė. Tada yra vykdomas pasta filata procesas, kai sūrininkas minko sūrį lyg duoną, kol susidaro minkšta, blizganti masė. Iš jos jis atplėšia gabaliuką ir formuoja mocarelą.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

pasterizuotas buivolių PIENAS, trumai (Tuber Aestivum Vitt.) 3 %, druska, šliužo fermentas.

VIVALDI

VIVALDI – ilgametę patirtį sukaupęs bei pieno ir sūrio tradicijas puoselėjantis prekės ženklas. Įkūrėjai Marc Nirelli ir Nicola Arnoldi siekia, kad jų produkcija supažindintų pirkėją su autentiškais italų virtuvės skoniais, kuriuos vystė ir tobulino jų senoliai. VIVALDI siūlo daugybę šviežių arba brandintų sūrių, pagamintų iš karvių, avių, buivolių ar ožkų pieno. Kiekvienas sūris pasakoja savo istoriją, o ją suprasti padeda tekstūra, skoniai, aromatai, brandinimas bei formos. Siekiant patenkinti vartotojų lūkesčius, nuolat diegiamos naujovės ir kuriami nauji produktai.

ASSORTI pristato kelis pagrindinius VIVALDI sūrius, kurie pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis. Šiuos bei kitus sūrius galite rasti ASSORTI parduotuvėse bei www.assorti.lt

Taleggio DOP

Taleggio yra pusiau minkštas, kreminės tekstūros brandintas sūris iš šiaurės Italijos. Sūris turi ploną valgomą plutą ir gan stiprų aromatą, tačiau skonis yra subtiliai švelnus. Mėgstantiems makaronų patiekalus, šis sūris bus puikus pagalbininkas, nes lengvai ištirpsta bei pagardina ruošiamus valgius. Taip pat Taleggio gali būti valgomas su gėlių medumi ar džiovintais vaisiais.

Gorgonzola

Gorgonzola yra prabangus, minkštos kreminės tekstūros, pasižymintis pikantišku skoniu sūris. Jis itin lengvai lydosi, todėl galima naudoti padažams, brusketoms ar picoms gardinti. Siekiant atskleisti geriausias skonines savybes, patartina sūrį kurį laiką išimti iš šaldytuvo prieš valgant.

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano yra kietųjų sūrių karalius! Brandintas 20 mėnesių, jis pasižymi smėlio spalva bei uolienas primanančia tekstūra. Parmigiano Reggiano galite patiekti vieną kaip užkandį, sūrio drožlės pasitarnaus ruošiant įvairias salotas bei sriubas, o tarkuotas sūris puikiai derės su rizotu ar lazanija.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.