Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Buivolių sūris CAMEMBERT DE BUFFLONNE

Buivolių sūris CAMEMBERT DE BUFFLONNE

VIVALDI
(0 atsiliepimų)
250 g

7,99 €

31,96 €/kg

Aprašymas:

„Vivaldi“ buivolių pieno sūris CAMEMBERT DE BUFFLONNE, brandintas 15–20 dienų, yra drėgnas, tąsus viduje minkštasis sūris. Turi baltą žievelę su pelėsiu, kuri yra tvirtesnės tekstūros. Panašus į bri, tačiau kiek intensyvesnio aromato ir mažiau tvirtas. Naudokite makaronų patiekalams, bulvių košei, sūrių ar saldžių tartalečių gamybai, sumuštiniams ir kitaip.

Įprastai kamambero sūris gaminamas iš karvės pieno, todėl šis sūris yra įdomesnė variacija su kiek saldesniu buivolių pienu.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

buivolių PIENAS, druska, šliužo fermentas, pelėsio kultūros (Penicillium).

VIVALDI

VIVALDI – ilgametę patirtį sukaupęs bei pieno ir sūrio tradicijas puoselėjantis prekės ženklas. Įkūrėjai Marc Nirelli ir Nicola Arnoldi siekia, kad jų produkcija supažindintų pirkėją su autentiškais italų virtuvės skoniais, kuriuos vystė ir tobulino jų senoliai. VIVALDI siūlo daugybę šviežių arba brandintų sūrių, pagamintų iš karvių, avių, buivolių ar ožkų pieno. Kiekvienas sūris pasakoja savo istoriją, o ją suprasti padeda tekstūra, skoniai, aromatai, brandinimas bei formos. Siekiant patenkinti vartotojų lūkesčius, nuolat diegiamos naujovės ir kuriami nauji produktai.

ASSORTI pristato kelis pagrindinius VIVALDI sūrius, kurie pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis. Šiuos bei kitus sūrius galite rasti ASSORTI parduotuvėse bei www.assorti.lt

Taleggio DOP

Taleggio yra pusiau minkštas, kreminės tekstūros brandintas sūris iš šiaurės Italijos. Sūris turi ploną valgomą plutą ir gan stiprų aromatą, tačiau skonis yra subtiliai švelnus. Mėgstantiems makaronų patiekalus, šis sūris bus puikus pagalbininkas, nes lengvai ištirpsta bei pagardina ruošiamus valgius. Taip pat Taleggio gali būti valgomas su gėlių medumi ar džiovintais vaisiais.

Gorgonzola

Gorgonzola yra prabangus, minkštos kreminės tekstūros, pasižymintis pikantišku skoniu sūris. Jis itin lengvai lydosi, todėl galima naudoti padažams, brusketoms ar picoms gardinti. Siekiant atskleisti geriausias skonines savybes, patartina sūrį kurį laiką išimti iš šaldytuvo prieš valgant.

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano yra kietųjų sūrių karalius! Brandintas 20 mėnesių, jis pasižymi smėlio spalva bei uolienas primanančia tekstūra. Parmigiano Reggiano galite patiekti vieną kaip užkandį, sūrio drožlės pasitarnaus ruošiant įvairias salotas bei sriubas, o tarkuotas sūris puikiai derės su rizotu ar lazanija.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Dvi kepto camembert sūrio idėjos
Lengva užkandžio idėja Velykoms dalinasi maisto tinklaraščio Kitchen Julie bei knygos autorė Julija Steponavičiūtė.
Klasikiniai deriniai su sūriu
Gerus sūrius skanu valgyti vienus arba derinti su kitu maistu. Egzistuoja daugybė rekomendacijų su kuo valgyti kurį sūrį. Štai keli klasikiniai deriniai, kurie nesensta ir nepraranda savo žavesio...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.