Naujiena
Avių sūris PECORINO SEMISTAGIONATO NERO DI SICILIA

Avių sūris PECORINO SEMISTAGIONATO NERO DI SICILIA

BIOPEK
(0 atsiliepimų)

45,55 €/kg

Aprašymas:
Ilgo brandinimo tradicinis Sicilietiškas avių sūris, padengtas juodųjų pipirų sluoksniu. Brandintas 3-4 mėnesius. Sausųjų medžiagų 50-55%. Šviežiai pamelžtas pienas kas rytą surenkamas iš avių ūkių 65 km spinduliu aplink sūrinę Trapani apylinkėse.  
Itin malonaus skonio ir aromato, kur kaitaliojasi intensyvus pieno saldumas su juodųjų pipirų gaivumu. Jaučiamos Viduržemio jūros miškų ir raudonėlių natos. Jei būtų brandinamas ilgiau, taptų aštrus, bet tokio brandinimo skonis itin subalansuotas.
Labiausiai tinka prie aperityvo. Skanu derinti su akacijų medumi, džemais, gurmaniškomis daržovių užtepėlėmis ar kaponata.
Laikymo sąlygos:
Atpjautą laikyti ne aukštesnėje +4oC temperatūroje. 
Prekės kilmės šalis:
Italija
pasterizuotas avių PIENAS, šliužo fermentas, druska, pieno fermentai. Sūrio žievė padegta maltais juodaisiais pipirais, saulėgrąžų aliejumi.
BIOPEK
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.