7,21 €
36,05 €/kg
„Vivaldi“ avių pieno sūris PECORINO ROMANO DOP, brandintas 11 mėnesių, yra gelsvos spalvos kietasis sūris, gaminamas jau nuo Senovės Romos laikų. Nuostabaus aromato, patiksiantis ieškantiems viduriuko tarp švelnaus ir intensyvaus sūrio. Šiek siek sūrokas, turi pienišką bei lengvą žolelių poskonį. Dažniausiai tarkuojamas ir naudojamas makaronų gamybai, yra pagrindinis cacio e pepe patiekalo ingredientas. Tačiau puikiai tinka ir kitų patiekalų gamybai, pavyzdžiui, sriubų, troškinių, lazanijų ar picų. Žinoma, skanu ragauti ir vieną!
Pecorino Romano – kietasis, sūrus itališkas sūris, gaminamas iš avių pieno. Dažniausiai neturi akučių.
Turi DOP (Denominazione d'Origine Protetta / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, kuris yra suteikiamas tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.