1,89 €
Ypatinga žalia austrių Fine Oyster de Claire Label Rouge spalva yra viena iš specifinių Marennes Oléron baseino austrių savybių. Spalva atsiranda dėl vienaląsčių dumblių Navicula ostrea žalio pigmento. Šie dumbliai gyvena tvenkiniuose ir suteikia austrėms spalvą, kai jos filtruoja vandenį. Austrių skoniui įtakos jie neturi.
„Label Rouge“ klasė yra kokybės sertifikatas, suteikiamas gamintojams, atitinkantiems griežtus gamybos kriterijus. Daniel Sorlut Oysters buvo viena iš pirmųjų kompanijų, gavusių šį sertifikatą ir išlaikiusį jį nuo pat įkūrimo 1989 m. INAO (Prancūzijos kilmės ir kokybės institutas) kontroliuoja visą Fine de Claire Label Rouge austrių veisimo ir platinimo procesą. Prižiūri, kad būtų laikomasi nustatytų kriterijų, garantuojančių aukščiausią šių austrių kokybę: mėsos masė, labai specifinė žalia spalva, atsekamumas ir kt.