Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Veganams
Be pridėtinio cukraus
Artišokai su koteliu kepti ant grotelių MADAMA OLIVA
Artišokai su koteliu kepti ant grotelių MADAMA OLIVA

Artišokai su koteliu kepti ant grotelių MADAMA OLIVA

MADAMA OLIVA
(0 atsiliepimų)

28,99 €/kg

Aprašymas:

Skanios yra ne tik artišokų šerdys, bet ir koteliai! „Madama Oliva“ ant grotelių kepti artišokai su koteliu – nuostabaus skonio gėrybės, turinčios lengvų riešutinių natų. Tai gali būti puikus pagardas picoms, sriuboms, troškiniams, makaronams ir daugeliui kitų patiekalų. Su aliejumi ir priekoniais. Be cukrų. Skaidulinių medžiagų šaltinis.

Ar žinote, kad artišokas iš tiesų yra ne daržovė, o gėlė? Bet valgoma! Tai nuostabus delikatesas, kurio skonis yra panašus į riešutus.

Artišokus galima virti, kepti ant grotelių, orkaitėje, troškinti arba įdaryti. Bene paprasčiausias artišokų paruošimo būdas – virimas garuose. Orkaitėje keptų artišokų riešutinis skonis dar labiau suintensyvėja. Artišokai dažniausiai patiekiami karšti su įvairiausiais padažais arba šalti, kartu su salotomis bei kitais užkandžiais. Artišokų apdorojimo būdas priklauso nuo šalies kulinarinių tradicijų. Prancūzijoje artišokai dažniausiai yra kepami. Italijoje jie yra valgomi su duonos trupinių, česnako, raudonėlio, petražolių, tarkuoto sūrio ir kumpio įdaru arba dedami ant picos. Ispanijoje artišokus apšlaksto alyvuogių aliejumi ir kepa ant įkaitusių žarijų, taip pat troškina alyvuogių aliejuje su česnaku.

Skaniausi jauni neišsiskleidę artišokų žiedai. Rekomenduojama valgyti rankomis, laužiant vieną žiedlapį po kito – gurmanai tai laiko savotišku ritualu.

Laikymo sąlygos:

Laikyti 4–8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

artišokai 57 %, saulėgrąžų aliejus 39.7 %, druska 2 %, prieskoniai 1 % (taškuotoji mėta, raudonėlis, petražolės, česnakų milteliai), vyno actas 0.1 %, citrinų rūgštis 0.1%, L - askorbo rūgštis 0.1%.

MADAMA OLIVA

„Madama Oliva“ istorija prasidėjo Castel Madama kaime, kur kelios šeimos džiovindavo ir pardavinėdavo alyvuoges. Mancini šeima buvo labai atkakli šiame versle, todėl jai pavyko įkurti savo įmonę 1989 metais. Dabar gamintojas apdirbimui kruopščiai ištiria ir atrenka geriausias tiekėjų siūlomas itališkas ir graikiškas alyvuoges. Alyvuogės ir jų gaminiai ruošiami laikantis senų itališkų tradicijų, visi procesai kruopščiai prižiūrimi. Alyvuogių marinavimas ar kitoks apdirbimas nepakeičia jų organoleptinių savybių, kadangi procesams nenaudojami konservantai, dažikliai ar kvapikliai.

„Madama Oliva“ siūlo kokybišką ir platų alyvuogių asortimentą, įvairių užtepėlių, artišokų, džiovintų pomidorų ir kitų Viduržemio jūros regiono valgių. Gamintojo pagrindinė vizija yra tiekti vartotojams autentiško skonio alyvuoges, kuo mažiau jas keičiant.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.